Dobrodošli! Prijava ili Registracija
Naslovnica Lista želja Naplata
Košarica - 0,00 kn

Nemate proizvoda u košarici

Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Internet stranica www.ett.hr u vlasništu je tvrtke ETT d.o.o. sa sjedištem u Karlovcu.

Uvjeti korištenja vrijede za sve posjetitelje internet stranice www.ett.hr te kupce, bez obzira bili registrirani ili ne. Uvjetima korištenja utvrđuje se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda.

Vlasnik stranice ETT D.O.O. zadržava pravo promijeniti uvjete korištenja bez prethodne najave. Pri svakom posjetu stranici www.ett.hr smatra se da se posjetitelj slaže s Uvjetima korištenja. Ukoliko se ne slaže, molimo da prestane koristiti internet stranicu ili da svoje sugestije pošalje na e-mail ettknjizara@gmail.com

Kupovina proizvoda, registracija i sigurnost

Kupcem se smatra osoba koja naručuje proizvod sa stranice www.ett.hr Kupac mora biti osoba starija od 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

Registrirati se možete i nakon odabira proizvoda i stavljanja u košaricu, a i na samom početku.

ETT D.O.O. ne odgovara za štetu nastalu upisivanjem tuđih osobnih podataka. Napominjemo da je strogo zabranjeno korištenje i upisivanje tuđih osobnih podataka i stoga imamo pravo dobivene informacije stupimo lokalnim i međunarodnim nadležnim službama ukoliko to bude potrebno i ukoliko sudskim putem dobijemo zahtjev za ustupanje istih.

Tvrtka ETT D.O.O. u svim se drugim slučajevima obvezuje čuvati osobne podatke posjetitelja i kupaca stranice www.ett.hr te neće vaše podatke javno dijeliti niti ustupati trećim osobama.

Vaše podatke dobivene putem registracijskih formi možemo koristiti kako bismo vas povremeno obavijestili o novostima u poslovanju te ostalim uslugama tvrtke.

ETT D.O.O. nije odgovoran za komentare i sadržaje koje posjetitelj može postaviti na stranicu www.ett.hr .Posjetitelj stranicu koristi na vlastitu odgovornost i sam odgovara za informacije koje može vidjeti na stranici www.ett.hr. ETT D.O.O. ne može biti odgovoran za eventualnu štetu prouzrečenu pogrešno intepretiranim informacijama od strane posjetitelja stranice.

Tvrtka ETT D.O.O.. ima pravo raskinuti ugovor s kupcem/posjetiteljem u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da tvrtki to može na bilo koji način naštetiti ili nanosi štetu.

ETT D.O.O.. je distributer proizvoda poznatih robnih marki stoga za proizvode jamče upravo te tvrtke.